Gennerelle oplysninger
TJ-Træpiller A/S
Werkstrasse 8
24955 Harrislee
Tlf.  42736278
CVR. DE 310805418
www.TJ-Træpiller.dk
kundeservice@tj-traepiller.dk


Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle køb i TJ-Træpillers A/S webshop.  Er varen udsolgt vil du få besked via e-mail.

Bestilling
Ved at afgive en bestilling på hjemmesiden, fremsætter du et tilbud om at købe varen du har valgt, på de vilkår der fremgår af betingelserne. Vi kan frit vælge at acceptere eller afslå dit tilbud om køb af varen.
Alle priser i shoppen er i DKK og inkl. 7%  Tysk moms.  
Du modtager en bekræftelses mail når vi har godkendt din ordre.

Betaling 
Hos TJ-Træpiller A/S kan du betale med:
Dankort
Visa/Dankort
Visa Elektron
MasterCard


TJ-Træpiller A/S, trækker beløbet fra din konto når ordren er modtaget.

Ved køb med kort beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering.
SSL står for Secure SocketsLayer og er en funktion som gør, at al information mellem
køber og sælger krypteres. Det betyder, at informationen går gennem en sikker
forbindelse og at dine konto oplysninger ikke kan læses af uvedkommende.
Vi sikrer dig at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos TJ-Træpiller A/S. Betalingskort oplysninger kan ikke læses af medarbejderne. Vi skal bruge dit navn, leverings adresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Alle informationer behandles fortroligt og videregives ikke til en tredje part.
TJ-Træpiller A/S behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. 

Afhentning 
Kunden står selv for afhentning af varerne på vores lager i Tyskland.

TJ-Træpiller A/S
Werkstrasse 8
24955 Harrislee

Åbningstider : Mandag til fredag kl. 7.00-15.00Reklamation
TJ-Træpiller yder 2 års reklamationsret I henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi gør opmærksom på at kunden selv hæfter for skader der er opstået i forbindelse med fragt.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis du oplyser hvad
problemet er, så detaljeret som muligt.
Vedlæg kopi af ordrebekræftelsen og oplysninger om den bankkonto hvortil
refusion kan foregå.
Du er også velkommen til at vedlægge din mail adresse.
Du opfordres til samtidig at maile din reklamation til:
kundeservice@tj-traepiller.dk


Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende.
Har du reklameret over en vare, kontakter vi dig med oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af reklamationen.

 

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de afhentes. Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen meddele at du fortryder dit køb. Derefter her du 14 dage til at returnere varen. Varen skal returneres i samme væsentlige stand og mængde som da du modtog den. Hvis du fortryder dit køb skal du oplyse os om pr. mail, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.  I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Når varen er modtaget og godkendt hos TJ-Træpiller A/S, refunderes købsprisen til din konto senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning for fortrydelse. Husk at du har ansvaret for varen indtil TJ-Træpiller A/S har modtaget den.  Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager den. Du skal selv afholde udgifter når du returnerer varer i forbindelse med fortrydelse.

Du kan hente en fortrydelsesformular her. Formularen er også sendt sammen med dine varer. Husk at sende den udfyldte formular med varen og samtidig maile den til:
kundeservice@tj-traepiller.dk
Varen skal returneres i væsentligt samme stand som du modtog den i. Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, i tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet


General information 
OPHAVSRET Alle informationer på TJ-Træpiller A/S   er frit tilgængelige og kan læses af enhver. I henhold til gældende lov om ophavsret må enhver gengivelse af produktinformationer, artikler, billeder, film eller andre informationer kun ske i uændret form, og kun efter forudgående skriftelig tilladelse fra TJ-Træpiller A/S.

Øvrigt
TJ-Træpiller A/S tager forbehold for evt. afgiftsændringer, pris og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler i forbindelse med leverancer fra leverandører.
Vi politianmelder alt bedrageri og dataindbrud/hacking samt forsøg på disse. Vi forbeholder os retten til at afvise din ordre eller ophæve dit køb i tilfælde af at vi har grund til mistanke om bedrageri, dataindbrud og/eller andet misbrug af vores site.
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Vil du indsende en klage? 
Du har mulighed kontakte vores kundeservice på: kundeservice@tj-traepiller.dk, eller indsende en klage via linket her.